Èxit de públic de la Fira de Mostras 2010 a Girona

Èxit de públic i expositors a la 49ª edició

El mes de novembre s’ha iniciat amb la celebració de la 49 edició de la Fira de Mostras de Girona, on s’ha demostrant la consolidació del nou model d’esdeveniment engegat l’any passat.

Pel recinte han passat unes 130.000 persones, xifra lleugerament superior a la de 2009. També les firmas mantenen la seva aposta per la Fira, amb quatre expositors més que en l’edició anterior, aconseguint els 384.

Tecnifusta Innovació SL no podia faltar a aquesta cita, centrada a presentar les novetats dels sectors representats. La firma amb seu a l’Escala, ha presentat en la Mostra les noves tècniques que permeten continuar gaudint de la fusta tradicional, però adequada a les novas prestacions i necessitats d’habitatge.

Stand Tecnifusta Innovació Fira de Mostras 2010

Aposta per la sectorialización i les activitats

Des de l’any passat, la Direcció de la Mostra ha decidit apostar per una sectorització basada en cinc àmbits: alimentació, serveis, indústria, l’immobiliària i la reforma d’espais interiors i exteriors. Aquest nou format, a més d’un complet programa d’activitats com jornades tècniques, tallers i degustacions, expliquen l’èxit de la Fira.

Varietat de activitats i a més, un punt d’atracció destacat com ha estat l’estand del Girona FC, o l’expositor que mostraven els sis copes aconseguides pel FC Barcelona.

Una altra proposta que ha atret el públic són els degustacions de tot tipus de productes. La directora de Fira de Girona, Anna Albar va posar èmfasi en l’èxit de les degustacions de vi de la Denominació d’Origen Empordà, o també els tastos de neules i turrons Graupera, a més de degustacions de iogurt o embotits, entre altres.

Font: diaridegirona.cat

Share and Enjoy:
  • Print
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
This entry was posted in Notícies and tagged . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de e-mail no será publicada. Los campos requeridos, están marcados *

*

Puedes utilizar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>